Transforma timpul tau liber intr-o afacere, online, de succes! 

Invata cum sa publici carti, la nivel global, fara sa le scrii si fara sa ai nevoie de buget sau de stocuri.

Descarca, GRATUIT, Ghidul GoPublish  si afla metoda prin care mii de persoane si-au dezvoltat un venit suplimentar. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi adresa de e-mail in casuta de mai jos si il vei primi instant.

Marketing by

Da-i un Share pe Facebook.

Ce primesti daca descarci ghidul Gratuit?

Povestea mea:

activez in mediul online din anul 2005

Numele meu este Ion Pisica si am pornit prima mea afacere pe internet (un magazin online de telefoane mobile) in anul 2005.

De atunci am testat mai multe modele de afaceri online printre care un site de matrimoniale, un site de anunturi, am vandut produse fizice pe okazii.ro si m-am ocupat de marketing afiliat.

In anul 2014 am scris si publicat, in format electronic, cartea ”Cum sa te imprietenesti cu Google”.

Majoritatea modelelor de afaceri pe care le-am testat necesita o investitie destul de mare si nu credeam ca in 2021  se poate porni o afacere onlie fara investitie.

Asta pana i-am cunoscut pe Claudiu Nistor si Razvan Aleman autorii Ghidului GRATUIT GoPublish. Am testat metoda lor si chiar functioneaza.

Despre autori:

Claudiu Nistor: Este acum antreprenor si investitor, insa  in cariera a pornit de la statutul de angajat la salubritate, la vanzator de piese de motocicletă, iar din 2016 de când a inceput sa investeasca serios în abilitățile lui, a vandut marfa pe Amazon de peste $2 milioane și peste 50.000 carti.

Razvan Aleman: Este antreprenor in eCommerce, detinator a mai multor branduri de produse fizice, proprietarul unei agentii de marketing din Bali și autor de carti din diferite nise. Impreuna, pana in prezent, toate aceste business-uri au generat peste $4 milioane in vanzari si i-au permis sa fie liber si sa se bucure de viata asa cum visa atunci cand era angajat la un call center din Sibiu. 

 

Transforma timpul tau liber intr-o afacere, online, de succes!

Invata cum sa publici carti, la nivel global, fara sa le scrii si fara sa ai nevoie de buget sau de stocuri.

Descarca, GRATUIT, Ghidul GoPublish  si afla metoda prin care mii de persoane si-au dezvoltat un venit suplimentar. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi adresa de e-mail si il vei primi instant.

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.